NederlandsDeutsch

Behandelvoorstellen


Als laboratorium kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het opstellen van een behandelvoorstel. Met name in de aanvangsperiode kan dit een zeer praktisch hulpmiddel zijn. Handig is om zelf reeds een voorstel te maken en dit later te vergelijken. Deze methode is zeer leerzaam en na een aantal behandelvoorstellen bent u uitstekend in staat om eigenhandig een behandelplan op te stellen. 

Het opstellen van een behandelvoorstel duurt, mits alle foto's (opg en frs/rsp)  aanwezig zijn, minmiaal 3 weken.

 

Digitale Werkbon - de OrthoBon

Wij maken al enige tijd gebruik van de digitale werkbon,  de OrthoBon. In dit systeem kunt u uw werkstukken aanvragen, waarbij u de tandenboog met de muis kunt intekenen.
Middels de Orthobon kunt u een behandelvoorstel aanvragen, waarbij alle noodzakelijke bestanden (opg en frs/rsp) ge-upload kunnen worden.  Maakt u gebruik van een digitale mondscanner, dan kunt u de STLF files ook in de orthobon uploaden of via 3Shape of Meditlink naar ons doorsturen.
Er zijn op dit moment een aantal praktijken door ons aangesloten op de Orthobon. 
Bent u nog niet aangesloten en wilt u graag gebruik maken van dit systeem, laat het ons weten op tel.nr. +31 (0) 53 - 740 0118

 

Kosten

Per behandelvoorstel betaald u € 100,- incl. BTW.  Bent u lid van ons Ortho Forum (kosten € 95,00 netto per maand), dan ontvangt u, naast nog veel meer voordelen, 2 behandelvoorstellen (excl. studiemodellen) per maand gratis.

Kijk bij voorbeeld Voorbeeldspecificaties voor behandelvoorstel/tracings voor de benodigdheden zodat wij een behandelvoorstel accuraat kunnen opstellen.

 

 

 

Ortho Company bestaat uit vier divisies die gespecialiseerd zijn op het gebied van  orthodontie.

 

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de 

 

 

Ortho Supplies introduceert een Webshop waar u al uw orthodontische materialen kan bestellen.

Ortho Lab verzorgt al uw orthodontisch techniekwerk, apparaten en behandelplannen.

Ortho Academy biedt cursussen en nascholing voor tandartsen die maxillofaciale orthopedie en orthodontie in de eigen praktijk willen opzetten en uitbreiden.

Ortho Forum is het digitale kennisplatform voor orthodontie in uw praktijk. 

Word nu Ortho Forum-lid! Kijk bij de voordelen en voorwaarden